Üdvözöljük az online jósda vonalon!
Get Adobe Flash player
Ezen az oldalon élőben tud kérdezni jósainktól, amennyiben rendelkezik web kamerával úgy önt is láthatja a jós ezáltal még személyreszabottabb sorselemzést tud végezni.

Jósok bemutatása

Már az ókori civilizációkat is foglalkoztatta a jövő felfedezése, melyhez támpontokat a próféciák, a jövendőmondás és a különböző jóslások során kaptak. Azokhoz az információkhoz juthatunk hozzá általuk, melyek eddig megválaszolatlan kérdések voltak!


Kártya jóslás
A tisztánlátás képessége kevés embernek adatik meg, egyfajta Isteni ajándéknak is tekinthető. Az online jósda vonalon keresztül valódi jósoktól kaphatja meg kérdéseire a választ, kártya jóslás segítségével! Amennyiben fel szeretné fedni azokat a kérdéseket, melyek bizonytalanságot keltenek életében, kérje diszkrét jósaink segítségét, akik a kártya jóslás évszázados tudását és értékeit osztják meg Önnel!


A jóslás technikák rengeteg változáson mentek keresztül az ókori civilizációkban alkalmazott módszerekhez képest. Akkoriban a próféciák és jövendőmondások segítségével tudtak támpontokat kapni a jövőbeli kérdéseikre. Napjainkban többféle kártya jóslás rendelkezésre áll, melyek választ adhatnak az általunk foglalkoztatott kérdéskörre. A Tarot jóslás és a Cigány kártyából való jövendölés rendkívül elterjedtek, melyek az ezotéria alapjául szolgálnak a tenyérjóslás és egyéb módszerek mellett.
Sokaknak nyújt megnyugvó támaszt, ha némi információhoz juthat jövőbeli életével kapcsolatban. A kártya jóslásnál előtérbe kerül a múlt a jelen és a jövő egyaránt. A múltbeli események és személyek jelentősek jelenünk és jövőnk szempontjából is, hiszen általuk kaphatjuk meg azokat a tudnivalókat, melyek által lényeges változásokat is elérhetünk életünkben.
A tiszta tudat elengedhetetlen ahhoz, hogy észrevegyük azokat a jeleket, melyek felfedezésével más mederbe terelődhet életünk, s melyek pozitív hatással lehetnek rá. Számos jövendölési technika létezik, melyek több ezer évre nyúlnak vissza, s melyek biztos támaszt nyújtanak az útjukat kereső embereknek.