Üdvözöljük az online jósda vonalon!
Get Adobe Flash player
Ezen az oldalon élőben tud kérdezni jósainktól, amennyiben rendelkezik web kamerával úgy önt is láthatja a jós ezáltal még személyreszabottabb sorselemzést tud végezni.

Jósok bemutatása

Már az ókori civilizációkat is foglalkoztatta a jövő felfedezése, melyhez támpontokat a próféciák, a jövendőmondás és a különböző jóslások során kaptak. Azokhoz az információkhoz juthatunk hozzá általuk, melyek eddig megválaszolatlan kérdések voltak!

Tarot jóslás
Ha tisztán szeretné látni a jövőjét érintő kérdéseket, tárjuk fel együtt múltját online jósda vonalunkon, melyből választ kaphat kétségeire és melynek segítségével új mederbe terelheti életét! A velünk megosztott információkat diszkréten kezeljük, hiszen a teljes befogadáshoz szükség van a nyitott személyiségre, nyitott lélekre! Megbízható kezekből kaphat hasznos támpontokat, melyek előnyére válhatnak a bizonytalan helyzetekben.

A Tarot jóslás által is juthatunk kapaszkodókhoz, mely esetében a kártyák nyújtanak segítséget a bennünket foglalkoztató jövőbeli kérdésekre. Egyaránt foglalkozik a múltban történő eseményekkel, melyeket feldolgozva inkább a jövő sikerességéhez járul hozzá. A Tarot jóslás eredete azt jelképezi, hogy fejlődésünk és kiteljesedésünk során a cél felé haladunk az Istenhez vezető úton. A misztérium úgy tartja, hogy ezek a lapok kódolt információként vannak jelen minden ember lelkében. A jelenben rejlő lehetőségeket a múlt feltárásán keresztül mutatja meg számunkra, mely által sikeresebbé tehetjük jövőnket. Mindannyian keressük az utunkat a világban és a Tarot jóslás sokszor nyújthat biztonságérzetet azoknak, akik bizonytalanságot és kilátástalanságot éreznek, hiszen belső önbizalommal látja el az útját kereső embert.

Tiszta tudat szükséges ahhoz, hogy az életünkben végbemenő változásokat észrevegyük, melyek leginkább egyfajta jelként jelennek meg. A jelenre koncentrálva, a múltja feltárásával dolgozhat jövője sikerességén. Mivel a jelenben zajlanak le azok a folyamatok, melyek a leginkább döntően hatnak a jövőre, a Tarot által tudatosan is felismerhetjük problémáinkat és idővel sokkal könnyebbé válik a változtatás is. Nagyon fontos, hogy a kérdező és a jós is a feltett kérdésre koncentráljon, hiszen a zavaros kérdések zavaros válaszokat eredményezhetnek.

A Tarot jóslás kiválóan alkalmas az oly sokakat foglalkoztató szerelmi élet feltárására, valamint a jövő bennünket érdeklő kérdéseire is segítséget jelentő kapaszkodókat kaphatunk, de egy adott kérdésre koncentrálva is megkaphatja a választ, mellyel akár más mederbe is terelheti jelenlegi életét.